BDO

BDO behoort wereldwijd tot de top 5 van accountants- en advieskantoren. De circa 2.150 collega’s, werkend vanuit vestigingen verspreid over geheel Nederland, dragen allemaal bij aan het realiseren van onze strategische doelstelling: het bieden van de allerbeste service én het leveren van de beste kwaliteit. Onze kernwaarden geven de manier aan waarop we invulling geven aan deze ambitie. Ze vormen ons DNA en geven richting aan ons dagelijks doen en laten. Niet alleen naar onze klanten, maar ook naar onze medewerkers en op maatschappelijk terrein. Het is de specifieke BDO manier van werken: persoonlijk, met passie, professioneel en pragmatisch.

We beschikken over een gevarieerde en toonaangevende klantenportefeuille waarbij de nadruk ligt op enerzijds het familiebedrijf en anderzijds non-profit organisaties en corporate cliënts waaronder beursfondsen en internationaal opererende ondernemingen vallen.

BDO_logo_300dpi_RGB_290709 scherm

Talentmanagement

Bij BDO vinden we talentmanagement erg belangrijk. We helpen je bij het herkennen, ontwikkelen en benutten van je talenten en vaardigheden, zowel op vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Want als je kunt doen waar je goed in bent, kun je daarin groeien, uitdagingen aangaan en carrière maken. Hiervoor scheppen we alle randvoorwaarden. In de BDO Academie hebben we alle ontwikkelmogelijkheden die we faciliteren gebundeld. Je kunt hierbij denken aan beroepsopleidingen, leertrajecten op het gebied van vaardigheid en vaktechnische trainingen. Deze worden ‘op maat’ aangeboden, afgestemd op jouw individuele behoefte.

Carrièremogelijkheden

We bieden een sfeer waarin we werken als één team; professioneel en informeel met een no-nonsense aanpak. Wil jij je talent optimaal ontwikkelen én benutten? Aarzel dan niet en informeer naar jouw carrièremogelijkheden. We bieden niet alleen uitdagende starterfuncties met veel eigen verantwoordelijkheid, ook voor een stage, werkstudentschap of bijbaan kun je bij ons terecht.

Meer weten?

Neem dan contact op met Laura van Dolder, Adviseur Werving & Selectie, tel.: (020) 543 21 64, e-mail: laura.van.dolder@bdo.nl of ga naar www.werkenbijbdo.nl