De Brauw Blackstone Westbroek

De Brauw Blackstone Westbroek is een internationaal georiënteerd advocatenkantoor dat meer dan 70% van de hoofdkantoren van multinationals in Nederland adviseert. De Brauw is gespecialiseerd in hoogwaardig juridisch advies in complexe transacties, procedures en compliance vraagstukken voor ondernemingen en financiële instellingen. Bij De Brauw werken circa 650 werknemers in Amsterdam, Brussel, London, New York, Shanghai en Singapore.

 

DBBW-Logo Rood PMS 188

 

De Brauw

Een advocatenkantoor dat met cliënten mee de wereld overgaat en ze helpt, waar zij ook actief zijn. Onze advocaten, fiscalisten en notarissen zijn op hun best als ze werken aan multidisciplinaire internationale zaken die ertoe doen. Dit gebeurt in brede teams en met een helder doel: cliënten op hoog niveau adviseren op het gebied van corporate, litigation en regulatory. De Brauw legt al 145 jaar de lat hoog als het gaat om kwaliteit, innovatie en ontwikkeling. En daarom zijn we continu op zoek naar nieuwe talenten die ons kunnen versterken en vernieuwen.

De Brauwerij

De Brauw gelooft in constante ontwikkeling, en die start in De Brauwerij. Alle stagiaires beginnen in deze unieke opleidingssectie. Je leert er alle facetten van het vak in de praktijk. Natuurlijk is daarbij volop hulp en begeleiding. Iedereen die De Brauwerij heeft gedaan is razend enthousiast: “Ik heb hier meer geleerd dan tijdens m’n studie”.

Na de Brauwerij

Ook na De Brauwerij bieden wij een uitgebreid en doorlopend opleidingsaanbod met cursussen en trainingen, zowel inhoudelijk als qua ontwikkeling van vaardigheden. Bij De Brauw houdt jouw opleiding dus nooit op. Verder vinden wij het belangrijk dat kantoorgenoten ervaring opdoen in het buitenland. Afhankelijk van je voorkeur en de beschikbare plaatsen kan dat bij onze vestigingen in Brussel, Londen, New York, Shanghai of Singapore. En regelmatig worden kantoorgenoten gedetacheerd bij cliënten, of werken ze een periode bij een van onze bevriende advocatenkantoren in het buitenland.

Oriënteren

Een goede manier om kennis te maken met De Brauw is door een studentstage te lopen, als studerend medewerker bij ons te werken of deel te nemen aan één van onze master classes. Je kunt De Brauw ook ontmoeten op evenementen en congressen in het hele land.

 

 

Contact

Wij willen graag met je kennismaken! Tijdens het Lustrumsymposium zijn wij ook aanwezig.

Bel of mail met recruiter Coosje Knape: 020-5771008, Coosje.Knape@debrauw.com. En kijk vooral op www.werkenbijdebrauw.nl of op onze Facebookpagina.