DLA Piper

DLA Piper is één van de grootste juridische dienstverleners wereldwijd. Kom je bij ons werken, dan krijg je meteen 8.000 collega’s in meer dan 30 landen. Daardoor ben je in no time uit je comfortzone en krijg je volop kansen om je te ontwikkelen. Persoonlijk, maar ook op het gebied van best practices, processen en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bij DLA wordt er van jou als Big Talent veel gevraagd, maar krijg je vroeg in je carrière ook big opportunities…

download

Bigger scope

DLA Piper heeft een internationale kijk op juridische vraagstukken. Je leert bij ons om te adviseren vanuit een brede scope. Uiteraard kun je eenvoudig beschikken over alle kennis en ervaring die er bij alle DLA Piper-kantoren aanwezig is.

Bigger progress

De DLA Piper Career Academy biedt je de kans om de beste opleidingsprogramma’s te volgen en internationale ervaring op te doen. Van junior tot partner: je wordt begeleid met een continu opleidingstraject. Zo kom je er snel achter wat jouw sterke en minder sterke punten zijn en blijf je nieuwe skills ontwikkelen.

Bigger impact

DLA Piper is een ‘full-service’ kantoor dat georganiseerd is in 8 praktijkgroepen: Onder- nemingsrecht, Finance & Projects, Arbeidsrecht, Intellectueel Eigendomsrecht & Technologie, Herstructureringen, Litigation & Regulatory, Belastingrecht en Onroerend Goed. Voor welke specialisatie je uiteindelijk ook kiest, je gaat een belangrijke bijdrage leveren, ook in grensoverschrijdende zaken.

Bigger world

Met 207.155 uur aan pro bono-werkzaamheden zijn we één van de grootste pro bono-leveranciers ter wereld. Daar zijn we best trots op. DLA Piper Amsterdam steunt onder andere Women Win, Dance4Life, Net4Kids en TrustLaw. Bij ons krijg je ook de gelegenheid om zelf initiatieven aan te dragen en te ontwikkelen.

Bigger talent

Studeer je rechten en ben je een groot talent? Schrijf je dan in voor de ‘Bigger Pitch’; dé Talentclass van DLA Piper die in het najaar weer van start gaat. Op www.bigopportunities.nl vind je meer informatie over de ‘Bigger Pitch’. Je kunt je daar ook aanmelden voor een stage of één van onze inhouse dagen.

Contactpersoon

Recruiter DLA Piper: Maya Visser
E-mail: maya.visser@dlapiper.com
Telefoon: +31-20-5419820