Marsh

Als ambitieuze starter bijdragen aan de vooruitgang van een beursgenoteerd internationaal bedrijf in een flexibele werkomgeving?

 

marsh

Risico is geen ongrijpbare kracht, maar maakt deel uit van het financiële spectrum van een organisatie. Zonder risico te nemen vaart geen organisatie wel, echter het is de balans die je moet zoeken. Net als elk ander facet is risico te beheersen, te optimaliseren en te financieren. Daarom biedt effectief risicomanagement kansen om kosten te beheersen en kapitaal vrij te maken om duurzame groei te realiseren.

Met deze gedachte in het achterhoofd weten de Marsh collega’s zich dagelijks te onderscheiden. Waaruit onze werkzaamheden bestaan? Met preventieve adviezen verkleinen onze consultants de kans van een risico. Aan de andere kant ontwikkelen onze brokers zakelijke verzekeringsprogramma’s, die de potentiële financiële impact van een risico dekt. Deze contracten worden ondergebracht bij nationale en internationale verzekeraars. Hoe groter de risico’s des te meer verzekeraars zijn er nodig om één contract af te dekken. Onderhandelen over premies, voorwaarden en het afgeven van compliant, lokale contracten in welke uithoek van de wereld dan ook.

Marsh is onderdeel van Marsh & McLennan Companies. Middels haar notering ‘MMC’ wordt het aandeel verhandeld op de beurzen van New York, Chicago en London. Met ruim 60.000 collega’s in 130 landen biedt deze beursgenoteerde zakelijke dienstverlener adviezen en oplossingen op het gebied van risico, strategie en human capital.

Ambitieuze starters bieden wij de mogelijkheid om een eigen groeipad uit te stippelen. Hierbij krijg je de ruimte om initiatieven te ontplooien die de organisatie verder brengen. Een ander kenmerk van Marsh is het flexibele werkconcept, waarbij je ongebonden bent aan tijd en plaats. Bepaal zelf de koers van je carrière binnen onze internationale organisatie, Marsh heeft jou graag aan boord!

Contact

Neem voor meer informatie over stages en vacatures contact op met:

Denise Rodrigues, Recruiter
010 40 60 258
denise.rodrigues@marsh.com

of volg Marsh op LinkedIn.

www.marsh.nl