NN Group

NN Group is een verzekeraar en investment manager die actief is in meer dan 18 landen, met een sterke aanwezigheid in een aantal Europese landen en Japan.

NN_Group__logo_01_rgb_fc_2400[1]

Met meer dan 11,500 medewerkers biedt NN Group pensioendiensten, verzekeringen, beleggingen en bankproducten aan particulieren, MKB, corporate en institutionele klanten. We opereren zowel via tussenpersonen en banken, als direct aan onze klanten.

NN Group bestaat uit Nationale-Nederlanden, NN verzekeringsbedrijven in belangrijke Europese markten, NN Life Japan en NN Investment Partners.

We zijn een waarden-gedreven bedrijf, toegewijd aan onze klanten en gedreven door ons doel om hen te helpen hun financiële toekomst veilig te stellen. Om hierin te slagen zijn we afhankelijk van de vaardigheden, mentaliteit en persoonlijkheid van onze medewerkers. Voor getalenteerde mensen met de juiste mentaliteit en persoonlijkheid bieden we een werkomgeving die net zo professioneel en ambitieus is als collegiaal.

You matter

Wij willen financiële dienstverlening meer persoonlijk en relevant maken voor onze klanten. Daar hebben we mensen zoals jij voor nodig: mensen die omkijken naar andere mensen, gewend zijn initiatief en verantwoordelijkheid te nemen en niet opgeven voor iets gelukt is.

Samen kunnen we iets neerzetten dat er echt toe doet. In een werkomgeving waarin jij je eigen ontwikkeling vormgeeft en waar jouw persoonlijkheid, talenten en ideeën er toe doen.

Op www.nn-group.career.nl vind je meer informatie over de mogelijkheden bij het internationale hoofdkantoor van NN Group, Nationale-Nederlanden of NN Investment Partners in Nederland, of één van onze internationale verzekerings- of investment management bedrijven.

Student & Starter

Voor jonge talenten die wat ze in hun studie hebben geleerd direct in de praktijk willen brengen is NN Group een interessant bedrijf om in te starten. We hebben meerdere mogelijkheden om je talenten toe te passen en ons bedrijf en onze klanten te leren kennen.

Onze mogelijkheden

Stages –  wanneer je nog studeert is een stage een ideale manier om te ontdekken of een baan bij NN Group iets voor jou is. Ontdek de stagemogelijkheden door een functiegebied te kiezen dat  bij jouw profiel past.

Traineeship – ons driejarige Traineeship programma is een andere mogelijkheid voor jonge talenten.  Gedurende dit programma vervul je twee functies in één van de volgende richtingen: General Management, Finance, Risk of IT. Meer informatie op onze speciale Traineeship pagina.

Startfuncties – wij bieden ook banen voor net afgestudeerden (graduates) in diverse functiegebieden en bedrijfsonderdelen. Ontdek onze startfuncties door een functiegebied te kiezen dat  bij jouw profiel past.