Partner worden

Partner worden van het USC? Vanuit het USC streven naar een samenwerking op maat zodat uw organisatie het maximale uit een partnerschap kan halen. Bent u geïnteresseerd schroom dan niet om contact op te nemen met de Financiële Commissie van het lustrum, wij komen graag bij u langs om verder in gesprek te gaan over de voor u interessante mogelijkheden.

Over het USC

Het Utrechtsch Studenten Corps (USC) is de oudste en meest ondernemende studentenvereniging van Utrecht. Het USC kent meer dan 1000 actieve leden en meer dan 8000 actieve reünisten. Gedurende het jaar zijn er tal van activiteiten in en rondom onze sociëteit PHRM en studentendiscotheek de Woolloomooloo, gevestigd aan het Janskerkhof in het hart van Utrecht. Een samenwerking met het USC biedt uw bedrijf de mogelijkheden om doelgericht verschillende groepen te bereiken. De belangrijkste hiervan zijn de leden en reünisten (oud-leden) van het USC en andere studenten uit Utrecht en heel Nederland.

1000+leden
8000+reünisten
83huizen
89gezelschappen / commissies
70%Universitair
30%HBO

Lustrum Don Quichot

Het Utrechtsch Studenten Corps (USC) viert in 2016 lustrum Don Quichot en het 200 jarig bestaan van PHRM. Gedurende het hele jaar zullen er vele pre-lustrumactiviteiten plaatsvinden die georganiseerd zullen worden voor uiteenlopende doelgroepen. In de zomer zal vervolgens, van 8 tot en met 17 juli de lustrumweek zelf losbarsten op een special aangelegd feestterrein. In totaal zal het lustrum meer dan 25.000 unieke bezoekers uit heel Nederland aantrekken, waarmee dit het grootste studentenevenement in de zomer van 2016 is. Bezoekers van ons lustrum zijn onder andere onze leden (1000+), onze reünisten (8000+), leden van USVS (1500+), studenten uit heel Nederland, inwoners van de stad Utrecht en bedrijven die een partnerschap met ons aangaan.

Het lustrum is traditioneel gegoten in een thema rondom een figuur, voor het jaar 2016 lustrum is dit Don Quichot van La Mancha! Een verhaal over een dolende ridder en zijn trouwe makker Sancho Panza uit het wereldberoemde Spaanse boek ‘De vernuftige edelman Don Quichot van La Mancha’, dat geschreven werd door Miguel de Cervantes. Een thema over fantasie, vriendschap en zelfrelativering waarin een knipoog naar het studentenverenigingsleven zeker niet ontbreekt.

Wat kan het USC voor u betekenen?

Naamsbekendheid

Het 200-jarig bestaan biedt u alle mogelijkheden tot het genereren van naamsbekendheid door promotie en exposure gedurende het lustrumjaar. Dit kan bijvoorbeeld met onze lustrumwebsite, Facebook-pagina of Lustrumapp. Anderzijds een enorm scala aan innovatieve promotionele uitingen tijdens evenementen of vermelding op allerlei soorten drukwerk en materiaal.

Associatie

Wij bieden u de mogelijkheid om uw organisatie te verbinden aan een specifiek thema, evenement of activiteit welke gepaard gaat met het lustrum. Voorbeelden van thema’s zijn: stad & cultuur, vereniging, sport en de Universiteit Utrecht.

Carrière en recruitment

U kunt in contact komen met (geselecteerde) ambitieuze studenten en jonge reünisten. Denk hierbij aan het symposium, inhousedagen, workshops, CV-werving, het carrièreboek en carrière lunches en –diners.

Duurzaamheid

Wij streven ernaar het lustrum zo veel mogelijk CO2-neutraal en duurzaam te maken. U kunt hieraan bijdragen door een groene partner te worden waarmee het planten van een speciaal lustrumbos mogelijk wordt gemaakt. Er zullen zowel bomen in Nederland worden geplant als in de Filipijnen.

Contactgegevens

Arnold Tosserams
President Financiële Commissie
40ste Lustrum Utrechtsch Studenten Corps

Janskerkhof 14 | 3512 BL Utrecht
+31 (0)6 30 818 162
arnold.tosserams@lustrumusc.nl

Bank: NL31RABO0305623508
KVK: 63834413
BTW: 855420741B01