Wijn & Stael

Wijn & Stael Advocaten N.V. is een ambitieus, maatschappelijk betrokken en landelijk opererend advocatenkantoor, gevestigd in de historische binnenstad van Utrecht. Het kantoor is toonaangevend in ondernemingsrecht, insolventierecht, cassatie, arbeidsrecht en vastgoed. Wijn & Stael werkt voor kleine en grote ondernemingen, financiële instellingen, zorginstellingen, overheden, non-profitorganisaties, belangenorganisaties en particulieren.

Wijn&Stael

Wijn & Stael hecht veel waarde aan persoonlijk contact en kwaliteit. Daarbij geloven we in de kracht van samenwerking en kruisbestuiving. Als jonge advocaat draai je gelijk mee en krijg je zaken met een grote eigen verantwoordelijkheid, terwijl je altijd een beroep kunt doen op je ervaren kantoorgenoten. We zijn ervan overtuigd dat de beste oplossingen ontstaan door het samenbrengen van verschillende rechtsgebieden. Daarom leidt Wijn & Stael advocaten op die van verschillende markten thuis zijn. Tijdens je advocatenstage kun je kennismaken met diverse rechtsgebieden en ontdekken welke praktijkgebieden je het meest aanspreken.

Onze cultuur is informeel, collegiaal en open. Wij zijn een kantoor waar iedereen elkaar bij naam kent. Een wederzijdse klik vinden wij onmisbaar, want samen zijn wij Wijn & Stael.

Advocaat worden

Na je studie Rechten begint het eigenlijk pas echt. Daarom besteden we veel aandacht aan de opleiding van onze advocaat-stagiaires. Je krijgt snel veel eigen verantwoordelijkheid en begint meestal op twee secties, zodat je je breed kunt ontwikkelen. Kortom, alles om je loopbaan als advocaat een uitstekende start te geven.

Studentenstage

Zit jij in de eindfase van je studie en ben je benieuwd naar de praktijk? Kom dan voor een studentenstage van zes weken naar Wijn & Stael. Je maakt kennis met ons kantoor en onze advocaten, en je ervaart hoe het is om als advocaat te werken. Als student-stagiair woon je zittingen en besprekingen bij. Je doet juridisch inhoudelijk werk en bent welkom op onze kantooractiviteiten. Kortom: in die zes weken ben je één van ons!

Voor meer informatie: www.werkenbijwijnenstael.nl