Spaanse cursus & schrijfwedstrijd

Naast dat dit Lustrumjaar in het teken van de fantasie staat, staat het natuurlijk ook in het teken van de zelfverrijking en ontplooiing. Om je daar een handje bij te helpen organiseert de Thema Commissie van het Lustrum Don Quichot in samenwerking met het befaamde Instituto Cervantes vanaf medio april een tweetal cursussen Spaans van het niveau A1 (een op dinsdagochtend, de ander op donderdagavond), exclusief gegeven voor leden van het USC en de UVSV.

Indien je nog twijfelt of een cursus Spaans iets voor jou is bieden wij de kans om een proefles bij te wonen op dinsdag 5 april (16:00 uur).
Let wel, er is een beperkt aantal plekken, dus VOL = VOL!

Voor verdere informatie omtrent onder andere de prijs en de duur van de lessen, of indien je wil inschrijven voor de cursus of de proefles, kun je een mailtje te sturen naar themacommissieusc@gmail.com.

Daarnaast loopt de schrijfwedstrijd nog steeds, en de eerste inzendingen zijn onderhand binnen. Klimt dus allen in de pen en laat jouw creativiteit en fantasie de vrije loop, en wie weet win jij een sessie skydiven voor 2 personen! De deadline loopt nog tot 13 april; voor het stuk wat herschreven kan worden kun je de Maskerademail van 17 maart raadplegen.

Don Quixote y Sancho Panza Instituto Cervantes