Tijdlijn Reünisten

Count-Don
Dag Uur Min
zaterdag 09 juli

Intocht & Opening Domkerk

Op 9 juli, wanneer een heerlijk warme Spaanse sol het sticht verwarmt, zal de intocht van Lustrum Don Quichot plaatsvinden. Om 09:30 wordt er traditiegetrouw verzameld bij het Spoorwegmuseum, waar u met al uw oude vrienden onder het genot van een heerlijk Spaans gebrand kopje koffie eindelijk weer eens kunt bijpraten.

Ga naar event

Reünistenlunch PHRM

Lustrum Lunch, Receptie PHRM & Ontvangst Marcha de Caridad Na de opening in de domkerk is er voor u de mogelijkheid om in Spaanse sferen te lunchen op PHRM. Hierbij zal het terras worden verlengd waardoor u zittend of staand kunt genieten van diverse broodjes en tapas of beter gezegd: ‘pagne, tapas, paella en jolijt’.

Ga naar event

Aankomst Marcha de Caridad

Aankomst Marcha de Caridad (19.45 uur) Groots ontvangst van de estafettelopers La Mancha – Utrecht op het terras van PHRM op 9 juli om 19.45. Het is waanzin! In de week voor het Lustrum gaan 24 leden van La Mancha naar de kroeg hardlopen. Iedere deelnemer loopt één uur per dag en zo wordt aaneengeschakeld

Ga naar event

Coers Aubade & Kroegjool

Als de zon ondergaat beleeft de wereld die door Don Quichot z’n fantasie wordt gevormd een hoogtepunt. Ondanks zijn verliefdheid behoren de avonden dat Don Quichot niet opzoek ging naar zijn Dulcinea, maar samen met Sanscho Panza ging borrelen, altijd tot de meest legendarische. Daarom zal er een Coers aubade georganiseerd worden, zodat alle reünisten weer het zingende corps kunnen beleven zoals dat al decennialang onderdeel is van de identiteit van ons corps.

Ga naar event
zondag 10 juli

Galavoorstelling Honorairentravestie & Reünistengala

Reünistengala te PHRM Ook zo’n zin om na de galavoorstelling ‘Titanic’ de ledematen weer wat te versoepelen? Dat is mogelijk, want wij hebben speciaal voor u en uw date de beste ‘artistas’ uit heel Nederland geboekt om u een onvergetelijke avond te bezorgen. Deze avond zal swingen tot in de late uurtjes met Herf!, Djorba

Ga naar event
zaterdag 16 juli

Reünistenstranddag

De reünistenstranddag, mede mogelijk gemaakt door Clifford Chance, is voor passe-partout houders met date en voor reünisten van het jaar 2005 – 2010, ook met date. Het is een dag met een chique insteek, waarbij leden hun meeste soepele, chique beach pak uit de kast kunnen trekken, zodat de een na laatste dag van het lustrum in stijl wordt afgesloten.

Ga naar event