Tijdlijn

Count-Don
Dag Uur Min
zaterdag 09 juli

Intocht & Opening Domkerk

Op 9 juli, wanneer een heerlijk warme Spaanse sol het sticht verwarmt, zal de intocht van Lustrum Don Quichot plaatsvinden. Om 09:30 wordt er traditiegetrouw verzameld bij het Spoorwegmuseum, waar u met al uw oude vrienden onder het genot van een heerlijk Spaans gebrand kopje koffie eindelijk weer eens kunt bijpraten.

Ga naar event
zondag 10 juli

Openingsfeest

Zondagavond zal Lustrum Don Quichot groots geopend worden voor alle passe-partout houders, ieder vergezeld van wonderschone date. Het feest zal plaatsvinden op het Lustrumterrein. Meer informatie volgt spoedig.

Ga naar event
maandag 11 juli

Geheime Dag

Zoals de naam al enigszins doet vermoeden, zal alles over deze dag voorlopig strikt geheim blijven. Klik op het event voor de paklijst.

Ga naar event
dinsdag 12 juli

Buitendag

Op dinsdag 12 juli is de beruchte ‘buitendag’. Hier zijn passe-partout houders met date welkom. Houd er rekening mee dat het al vroeg overdag begint en de hele dag zal duren. Meer informatie volgt spoedig.

Ga naar event
woensdag 13 juli

Vriendjesdag

Woensdag is de Vriendjes-Van-Vroeger-dag. Nodig je vrienden uit alle windstreken uit om herinneringen van ‘vroeger’ op te halen en je oude vrienden mee te laten genieten van Lustrum Don Quichot. Aansluitend zal het eerste open feest plaatsvinden.

Ga naar event

IC1

Het eerste Intercorporale feest zal plaatsvinden op woensdag 13 juli. Kaartverkoop gaat van start op donderdag 9 juli om 16.00 uur. Meer informatie over artiesten volgt spoedig.

Ga naar event
donderdag 14 juli

Ongemengde dag

De ongemengde dag is alleen voor passe-partout houders. Tijdens de ongemengde dag zal elk lid van de ene verbazing in de andere vallen. Ook hier zullen we van tevoren relatief weinig over bekendmaken. Het belooft nu al een onvergetelijke dag te worden!

Ga naar event
vrijdag 15 juli

Familiedag

De familiedag, mede mogelijk gemaakt door Conclusion, zal plaatsvinden op vrijdag 15 juli vanaf 14.00 uur. Nodig samen met je jaarclub je ouders, broers, zussen en andere familieleden uit en kom naar het Lustrumterrein!

Ga naar event

IC2

Het tweede open feest, mede mogelijk gemaakt door Clifford Chance, wordt er een om nooit te vergeten. Grandioze artiesten en een ongekende sfeer zullen ervoor zorgen dat deze dag nog lang op je netvlies zal blijven staan. Mis dit niet!

Ga naar event
zaterdag 16 juli

Reünistenstranddag

De reünistenstranddag, mede mogelijk gemaakt door Clifford Chance, is voor passe-partout houders met date en voor reünisten van het jaar 2005 – 2010, ook met date. Het is een dag met een chique insteek, waarbij leden hun meeste soepele, chique beach pak uit de kast kunnen trekken, zodat de een na laatste dag van het lustrum in stijl wordt afgesloten.

Ga naar event
zondag 17 juli

Slotfeest

Het slotfeest is voor leden met date. Om 22.00 uur zal het feestgedruis losbarsten. De laatste avond van Lustrum Don Quichot zal in stijl worden afgesloten!

Ga naar event